Bi prepoznali prve znake nosečnosti?
| Članek je bil prebran 1,836 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Večina je prepričana, da bi na prvo žogo in brez težav prepoznala, kakšni so prvi znaki nosečnosti. A v realnosti mnoge ženske in njihovi partnerji o svoji nosečnosti niti ne sanjajo, dokler ženski ne zamuja menstruacija ali pa opravijo test nosečnosti. Nosečnost se namreč od ženske do ženske močno razlikuje. Pri nekaterih poteka z burnimi odzivi telesa na nova hormonska stanja, pri drugih pa nekih močno izrazitih znakov ni. Kako in po čem torej prepoznati nosečnost?

nosečnostPrvi znaki nosečnosti

Prvi znaki nosečnosti se lahko po intenziteti, trajanju in načinu močno razlikujejo od nosečnice do nosečnice. Kot že omenjeno, so pri nekaterih ženskah prisotni močneje kot pri drugih, kar pomeni, da je najbolj zanesljiv pokazatelj, da ste zares noseče še vedno opravljen nosečniški test in obisk ginekologa. Vendarle pa lahko pri nekaterih znakih posumimo na to, da pod srcem morda nosimo novo bitje. Med najpogostejše prve znake tako sodijo:

Da gre za nosečnost, je seveda najlažje potrditi, če se izmed opisanih prvih znakov nosečnosti pri ženski naenkrat pojavi več izmed njih. Več o prvih znakih nosečnosti si preberite še tule.

© 20. 06. 2018 - PriZelenemZajcu.si. Oglaševanje.